Salutamus (csak így - királyi többesben) :)) !

Szóval Üdv Néked, kedves olvasó!

Mivel a Facebook nem bírja el azt a tengernyi cuccot, amit feldobok rá - de még ez KRAZ is nehezen bírná el :) - ezért az a briliáns gondolat pattant ki a fejemből, hogy készítek egy web-naplót, ahol napról napra figyelemmel kísérhető hogy "mi jár éppen a fejemben" :)) - remélem, akik a Facebook-on figyelemmel kísérik az ész-osztást, azok ide is betévednek néha-napján :) haha :)  - azért az FB-n sem hagyom annyiban a dolgot: továbbra is szorgalmasan túlterhelem az üzenőfalamat, no és az arra járók tűrőképességének határait is tovább feszegetem ;)

NE FELEDJÉTEK: MINDEN bejegyzésemet kommentálhatja boldog-boldogtalan ;), csak egyszer kell regisztrálni, aztán bármikor tetszés szerint lehet irkálni mindent kommentbe, és SEMMIT sem törlök ki :) - szóval oltható is vagyok az "olvasható" cselekvési-lehetőség alternatívával egyetemben!

Jó szórakozást kívánok Nektek + minden egyéb :) 

 

Üdv/ Caesarion dominus  ;) 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://caesarion.blog.hu/api/trackback/id/tr232889584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása